FB_IMG_1510497674352IMG_20180413_161033_327Vår hos Smakrummet!

Teaparty hos Smakrummet!
Teprovning lördag 9, 16 och 23 mars kl. 12-16

Under tre lördagar i mars dukar vi fram provsmak av olika teer, skorpor, marmelader och annat gott. Tre spännande teprovardagar med nyheter i tehyllan för alla teälskare. På borden i butiken finns annat smått och gott att smaka på så passa på att komma in i värman hos oss. Ingen kostnad eller förbokning. Välkommen!

Smakrummet på Norra Berget

En välfylld butik med många goda lokala ostar, ren- och älgprodukter, fisk, många olika sorter av bröd, glögg, saft, sylt, marmelad, honung, rapsolja, te, kaffe, senap, choklad och annat smått och gott!

Presenter i alla prisklasser
Vi hjälper dig gärna att hitta din unika present utifrån dina önskemål!
Gå-bort presenten som kan användas samma kväll, presentkorgen till bemärkelsedagen med goda klassiker eller varför inte en fylld cellofanpåse med olika varor av lakrits till lakritsälskaren!
Vi har presenter som smakar! Vi erbjuder även hemleverans till annan ort i Sverige!

Sundsvalls största delikatessbutik finns nu även som webbutik
En välfylld butik med svenskt, småskaligt och lokalt mathantverk på samma sida. Vad sägs som goda ostar från någon av våra sex lokala gårdsmejerier, ren och älgprodukter, många olika sorter av bröd, julens goda glögg, saft, sylt, marmelader, honung, rapsolja, te, kaffe, kryddor, senap, choklad och annat smått och gott som vi längtar att dela med oss av till er runt om i Sverige!
https://smakrummet.nordicshops.com

 

Månaden ost och vara

Månadens ost i Februari är Rocka fett från Åsbergets Gårdsmejeri! En av våra populäraste ädelostar, krämig och god. 20% billigare i Februari!

Månadens varor i är lokalproducerad pölsa från Vänna gård i Timrå. 20% billigare i Februari.