Sommar hos Smakrummet!

 

Smakrummet på Norra Berget
En välfylld butik med många goda lokala ostar, ren- och älgprodukter, fisk, många olika sorter av bröd, glögg, saft, sylt, marmelad, honung, rapsolja, te, kaffe, senap, choklad och annat smått och gott!

Presenter i alla prisklasser
Vi hjälper dig gärna att hitta din unika present utifrån dina önskemål!
Gå-bort presenten som kan användas samma kväll, presentkorgen till 60åringens födelsedag med goda klassiker eller varför inte en fylld cellofanpåse med olika varor av lakrits till lakritsälskaren!
Vi har presenter som smakar! Vi erbjuder även hemleverans till annan ort i Sverige!

Sundsvalls största delikatessbutik finns nu även som webbutik
En välfylld butik med svenskt, småskaligt och lokalt mathantverk på samma sida. Vad sägs som goda ostar från någon av våra sex lokala gårdsmejerier, ren och älgprodukter, många olika sorter av bröd, julens goda glögg, saft, sylt, marmelader, honung, rapsolja, te, kaffe, kryddor, senap, choklad och annat smått och gott som vi längtar att dela med oss av till er runt om i Sverige!
https://smakrummet.nordicshops.com

 

Månaden ost och vara

Månadens ost i Juni är Forsalloumi från Forsa Gårdsmejeri – en syrlig och god halloumi på komjölk. 20% billigare hela Juni.

Juni månads vara är Tunnbrödschipsen från Mjälloms Tunnbröd. Finns i två smaker, ”Bruschetta” och ”Havssalt”. Friterade tunnbrödschips passar utmärkt till både ost och dipp. 20% billigare i Juni.