Vår hos Smakrummet!

 

Smakrummet på Norra Berget
En välfylld butik med många goda lokala ostar, ren- och älgprodukter, fisk, många olika sorter av bröd, glögg, saft, sylt, marmelad, honung, rapsolja, te, kaffe, senap, choklad och annat smått och gott!

Presenter i alla prisklasser
Vi hjälper dig gärna att hitta din unika present utifrån dina önskemål!
Gå-bort presenten som kan användas samma kväll, presentkorgen till 60åringens födelsedag med goda klassiker eller varför inte en fylld cellofanpåse med olika varor av lakrits till lakritsälskaren!
Vi har presenter som smakar! Vi erbjuder även hemleverans till annan ort i Sverige!

Sundsvalls största delikatessbutik finns nu även som webbutik
En välfylld butik med svenskt, småskaligt och lokalt mathantverk på samma sida. Vad sägs som goda ostar från någon av våra sex lokala gårdsmejerier, ren och älgprodukter, många olika sorter av bröd, julens goda glögg, saft, sylt, marmelader, honung, rapsolja, te, kaffe, kryddor, senap, choklad och annat smått och gott som vi längtar att dela med oss av till er runt om i Sverige!
https://smakrummet.nordicshops.com

 

Teaparty hos Smakrummet!

Teprovning Lördag 10:e, 17:e och 24:e Mars mellan klockan 12 och 16.
Under dessa tre lördagar i mars dukar vi fram olika teer, skorpor och marmelader. En spännande te-provardag med nyheter i te-hyllan för alla te-älskare. På borden i butiken finns olika smått och gott att smaka på så passa på att komma in i värmen hos oss. Ingen kostnad eller förbokning krävs. Välkomna!

Månaden ost och vara

Månadens ost i Februari är Tant Grön från Strömmens Gårdsmejeri. Tant Grön är en grönmögelost ystad på komjölk med mjuk och gräddig eftersmak. Lagrad mint 5 månader.  Från halvfast till krämig. 20% billigare hela Februari.

Februarimånads vara är inte bara en utan flera, det är salter från Mitt Skafferi. Mitt skafferi tillverkar salterna här i Medelpad. Smakerna på de tre bärsalterna med örter är Lingon & Persilade, Svartvinbär & Ramslök, och Blåbär & Basilika. På hyllan finns även Blåbärssalt, Svartvinbärssalt, Lingonsalt och riktigt gott Kantarellsalt!   20% Billigare hela Januari!