Nu laddar vi för en spännande vår i Smakrummet Butik och Café!
NYHET! Café Smakrummet öppnar dörrarna den 24/2, 2020. Därefter Öppet varje dag 11-16!
Under tre lördagar i mars dukar vi fram provsmak av olika teer, skorpor, marmelader m.m. En spännande te-provardag med nyheter i te-hyllan för alla te-älskare! På borden i butiken finns mer smått & gott att smaka på, så passa på att komma in i värmen hos oss! I Butiken har vi ingen kostnad eller förbokning!
NYHET! Nu kan du boka din plats i Café Smakrummet för en mysig te-stund. Lördag 7, 14 och 21 mars mellan kl 12-15.
I vårat Café erbjuder vi hembakta godsaker, goda snittar, kakor m.m. på fatet och självklart olika smaker av våra goda tesorter till din te-stund.
OBS! Endast förbokning till Te-stund i Café Smakrummet så att vi kan planera ditt besök!
Ring Tfn. 060-616579 eller maila oss till smakrummet@telia.com. Ange antal och vilken tid ni önskar komma mellan kl 12-15!
Kostnad 125 kr per person (Vuxen) Vill du ta med dina barn och de inte önskar te så går det utmärkt att välja något till dom från vår barnmeny i Caféet. Välkommen!
Vårens te-provardagar och te-stund i Café Smakrummet sker:
Lördag 7, 14 och 21 mars kl. 12-16. 

 

Smakrummet på Norra Berget

En välfylld butik med många goda lokala ostar, ren- och älgprodukter, fisk, många olika sorter av bröd, glögg, saft, sylt, marmelad, honung, rapsolja, te, kaffe, senap, choklad och annat smått och gott!

Presenter i alla prisklasser
Vi hjälper dig gärna att hitta din unika present utifrån dina önskemål!
Gå-bort presenten som kan användas samma kväll, presentkorgen till bemärkelsedagen med goda klassiker eller varför inte en fylld cellofanpåse med olika varor av lakrits till lakritsälskaren!
Vi har presenter som smakar! Vi erbjuder även hemleverans till annan ort i Sverige!

 

 

Månaden ost och vara

Januari månads ost är Rocka Fett från Åsberget i Bräcke. En god, krämig och fin liten ädelost, och månadens vara är Frökex och pepparkakskex från Huså bröd i Jämtland. Passar utmärkt till goda ostar. 20% rabatt på dessa varor hela Januari månad i vår butik.

 

Vad händer på Norra Berget:

För all information besök evenemangskalendern eller Norra Bergets hemsida.