Vi startade jordbruksföretaget Olsgården 1994 och strax efteråt ,1996 öppnade vi vår nybyggda gårdsbutik som vi drev aktivt under många år fram till 2006.
År 2001 fick vi chans att delta i ett sommarprojekt på Norra Berget med försäljning av våra småskaliga livsmedel som visade sig vara en succé.
En lokal som sedan namngavs till Handelsgård Vinfabriken öppnades för året runt försäljning i detta vackra kulturhistoriska område Norra Berget, Sundsvall. Tillsammans med hantverkare startade vi en förening för att tillsammans sälja hantverk och småskaliga mathantverk.
2010 föddes Smakrummet. Hantverkshuset och vi med livsmedel delade oss och vi fick en större lokal att utveckla. Vårt företag Olsgården har nu alltså utvecklats till Smakrummet med fantastiska produkter från småskaliga producenter runt om i Sverige med tyngdpunkt på att fånga upp alla små lokala livsmedelstillverkare till vårt sortiment. Vi har nu en lång erfarenhet av att hantera och lyfta fram dessa små företag som vi har runt om oss och att vi dessutom gör det i ett, för ändamålet, kulturhistoriskt vackert område gör det inte sämre.

Butiken har fått ett fint tillskott i en webshop där vi vill dela med oss av vårt sortiment och ger er, nya kunder och alla våra långväga stamkunder, en möjlighet att kunna handla era delikatesser direkt från oss och få det levererat fram till er dörr.
Vill man hellre göra ett besök tar vi gärna emot er i butiken, men också i vårt nyöppnade Smakrummet Café där ni kan avnjuta en del av delikatesserna i vår meny.

Välkommen till Smakrummet ett företag i tiden!